Všetko čo mám rád (Obnovená digitálna premiéra)

Názov: Všetko čo mám rád (obnovená digitálna premiéra)
Termín: 22. jún, 21:00
Miesto: Košický amfiteáter
Kúpiť vstupenku cez Predpredaj.sk

Kúpiť vstupenku cez MôjCinepass

Premietanie snímky Všetko, čo mám rád osobne okorení delegácia v zložení Martin Šulík, Juraj Nvota, Martin Štrba a anglická herečka Gina Bellman.
Art Film Festival Košice prinesie v rámci deviatich nočných projekcií v amfiteátri aj jeden klenot slovenskej kinematografie. V stredu 22. júna bude velikánske plátno košického prírodného kina patriť obnovenej digitálnej premiére slovenskej snímky Všetko, čo mám rád. Na slávnostné predstavenie projekcie príde do Košíc početná filmová delegácia na čele s režisérom Martinom Šulíkom, spoluscenáristom Ondrejom Šulajom a kameramanom Martinom Štrbom. Chýbať nebudú ani herecké hviezdy Gina Bellman, Zdena Studenková a Juraj Nvota.
Snímka  rozpráva príbeh Tomáša, 38-ročného muža, ktorý je konfrontovaný so zásadným zlomom vo svojom živote. Zaplieta sa do malicherných konfliktov so svojou bývalou ženou, rieši neriešiteľné problémy svojho dospievajúceho syna, pomoc od neho očakávajú i jeho starnúci rodičia. A tak útek od všetkého s mladou Angličankou sa zdá byť jediným východiskom…..

Trailer filmu: https://www.youtube.com/watch?v=St88vGj3mo8

Kúpiť vstupenku