Art Film Fest spustil predpredaj cinepassov na svoj 27. ročník

27. ročník Art Film Festu sa uskutoční v Košiciach v dňoch 14. – 22. júna 2019 , filmovým nadšencom však už teraz ponúka možnosť zabezpečiť si vstup na všetky jeho premietania a sprievodné akcie. Predpredaj zvýhodnených cinepassov na najväčšie slovenské filmové podujatie sa práve začal.

Cinepass je voľnou permanentkou, oprávňujúcou na vstup na všetky verejné predstavenia festivalu v Košiciach. Okrem toho, že ušetrí čas, ktorý by návštevníci strávili kúpou jednorazových vstupeniek, má ešte niekoľko ďalších výhod. Zrejme najvýraznejšou z nich je možnosť rezervácie  miesta v kinosále. Každý držiteľ či držiteľka cinepassu môže mať na svojom konte naraz až 5 aktívnych rezervácií, ktoré si môže počas festivalu priebežne dopĺňať. Ak sa dostaví načas, nestane sa, že by mu miesto v kinosále na vybranom filme obsadil niekto, kto sa dostaví skôr. O presných podmienkach a výhodách cinepassu sa môžete dočítať na webstránke festivalu.

V online predpredaji sú viaceré druhy zvýhodnených cinepassov – okrem klasických permanentiek sú to aj študentské cinepassy či cinepassy pre kratší pobyt, pokrývajúce 3 festivalové dni podľa vlastného výberu. Novinkou online predaja sú seniorské cinepassy, ktoré bolo doteraz možné zakúpiť len na mieste.

Po úspechu počas minulého ročníka bude aj tentoraz k dispozícii špeciálny cinepass Klubu priateľov Art Film Festu. Ten prináša okrem štandardných výhod cinepassu aj celoročný bonus v podobe zľavy na filmové predstavenia v partnerských kinách festivalu – košickom kine Úsmev a bratislavskom kine Film Europe. Cinepassy pre ZŤP a členov filmových klubov budú k dispozícii len na mieste konania festivalu.

Viac informácií o kúpe cinepassov aj jednorazových vstupov nájdete na artfilmfest.sk v sekcii Vstupenky.

Medzinárodný filmový festival Art Film Fest patrí medzi najdôležitejšie domáce filmové podujatia a aj počas svojho 27. ročníka ponúkne množstvo kvalitných filmov v dvoch súťažných a viac ako tucte nesúťažných sekcií. Bohatý program doplnia prednášky a diskusie s tvorcami i odborníkmi z celého sveta, autogramiády, výstavy, koncerty a množstvo ďalších sprievodných akcií.


Organizátor: ART FILM FEST s.r.o.

Spoluorganizátori: Mesto Košice, K13 – Košické kultúrne centrá, LGM Production

———–
Festival sa koná pod záštitou predsedu vlády Slovenskej republiky
Festival finančne podporil: Audiovizuálny fond
Festival je realizovaný vďaka finančnej podpore predsedu vlády Slovenskej republiky
Toto podujatie sa realizuje vďaka finančnej podpore Košického samosprávneho kraja

————

Hlavní partneri: Východoslovenská energetika, člen innogy
Oficiálne autá festivalu: MOTOR – CAR Košice,

Oficiálny festivalový hotel: Hotel Yasmin,

Logistický partner festivalu: DHL Express Slovakia
Reklamní partneri: Keramon, Kino Úsmev, Tabačka Kulturfabrik, Železničná spoločnosť Slovensko, Aupark Košice, Paneurópska vysoká škola, Film Europe Media Company, Taper, CPK Slovakia, Omnia 2000, Omnia KLF, Omnia Holding SE, AXIS MEDIA, FORZA CZ
Oficiálni dodávatelia: Barzzuz, Pilsner Urquell, Tuli, Lyvina, Chateau Grand Bari, Carpano
Hlavní mediálni partneri: TV JOJ, Kinosála, JOJ Cinema
Mediálni partneri: Československo Channel, Be2Can Channel, Rádio Expres, Rádio Košice, SME, Korzár, Forbes, Kam do mesta, webnoviny.sk, Bigmedia, Home media, Codes Creative, Košice City Guide
Partneri: Autocont, Pension Horse Inn, Teledom, KPK Print, Košice Región Turizmus, Sli.do, Slovenský filmový ústav, Esterle&Esterle, Kinoservis, NeoDCP