Užite si Art Film Fest vo dvojici vďaka zvýhodnenému valentínskemu cinepassu

Upozornenie: Akcia sa vypredala 13.2.2019

Medzinárodný filmový festival Art Film Fest pripravil pre zamilované páry unikátnu valentínsku akciu. Dvojicu cinepassov na jeho aktuálny ročník môžu filmoví fanúšikovia a fanúšičky získať za zvýhodnenú sumu 20 €.

V dňoch 7. – 14. februára 2019 bude prostredníctvom rezervačného systému MyCinepass cinepass.sk/aff možné zakúpiť si limitovaný počet špeciálneho cinepassu „CINEPASS VALENTÍN“ (1+1 zadarmo). Každý, kto si tento cinepass v hodnote 20€ zakúpi, získa do 48 hodín na svoju e-mailovú adresu kupón, ktorý môže venovať.  Zaslaný kupón na cinepass zadarmo je možné použiť len online v rámci rezervačného systému a jeho platnosť skončí 31. marca 2019.

Držitelia a držiteľky cinepassu budú mať okrem zvýhodneného vstupného aj možnosť rezervovať si miesta v kinosálach na konkrétnych premietaniach. Budú sa tiež môcť zúčastniť súťaže o najaktívnejšieho diváka či diváčku, a z festivalu si tak odniesť okrem filmových zážitkov aj vecnú cenu.

Medzinárodný filmový festival Art Film Fest sa v Košiciach uskutoční v dňoch 14. – 22. júna 2019 a vo svojom programe ponúkne stovky najlepších svetových i domácich filmov, ale aj množstvo rôznorodých sprievodných podujatí.


Organizátor: ART FILM FEST s.r.o.
Spoluorganizátori: Mesto Košice, K13 – Košické kultúrne centrá, LGM Production