Kam v Košiciach počas Art Film Festu…Toto sú naše spriaznené festivalové bary a reštaurácie

 V nasledujúcich podnikoch môžu držitelia akreditácii a cinepassov AFF využiť zľavu

10 % na konzumáciu:

 

Carpano

Hlavná 42, Košice

www.carpano.sk

Oficiálna festivalová kaviareň a reštaurácia. Carpano je najstarší, bez prerušenia fungujúci košický podnik v srdci mesta, kde sa už niekoľko dekád stretávajú domáci aj návštevníci

mesta. Reštaurácia a kaviareň s veľmi príjemnou atmosférou, kde je ťažko odolať domácej tortičke a dobrej káve, ktoré si môžete vychutnať v pohodlných kreslách, a letnou terasou s výhľadom na spievajúcu fontánu.

 

Jazz Club Café Restaurant

Kováčska 39, Košice

www.jazzclub-ke.sk

Tri podniky pod jednou strechou :  cafe – restaurant – disco. Podnik s vyše 24 ročnou históriou. Jazz Club Café Restaurant je už roky orientačným bodom na mape Košíc.

 

CAMELOT restaurant & café

Kováčska 19, Košice

www.restaurant-camelot.sk

Kvalita našej TANKOVEJ PLZNIČKY je prvoradá. Čapujeme ju s láskou a skúsenosťami z ozajstných českých hospôd. Všetky jedlá sú pripravované z čerstvých a sezónnych surovín a ich ponuka je obmieňaná každý deň.

 

Casablanca

Biela 260/1, Košice

www.casablancacafe.sk

Casablanca Cafe je štýlová kaviarnička v centre Košíc, ku ktorej neodmysliteľne patrí kvalitná káva, miešané drinky a skutočná zábava.

Počas teplých letných dní Vás radi uvidíme na našej letnej terase, na ktorej máme čas od času aj malú, no prijemnú párty s Dj-om.

 

Le Jour

Hlavná 65, Košice

www.facebook.com/lejourkosice

Moderný design baru a kaviarne s perfektnou atmosférou ukrytý v národnej pamiatke gotického Levočského domu v Košiciach tvorí výnimočný kontrast času.

 

Dobre Bistro

Garbiarska 14, Košice

www.dobrebistro.sk

Ochutnajte naozaj zdravé jedlá, zaujímavé krémové polievky, lahodné raw dezerty a kvalitnú kávu. Kvalita produktov je pre nás prvoradá.

 

Pivovar Hostinec

Hlavná 65, Košice

www.pivovarhostinec.sk

Pivovar láka svojich hostí už od začiatku niekoľkými zaujímavosťami. Je totiž postavený v Levočskom dome, ktorý predstavuje jeden z neodmysliteľných symbolov Košíc. Je to pútajúci krásny gotický dom – najstarší v Košiciach.

 

U hoblíka

Hrnčiarska 952/21, Košice

www.facebook.com/uhoblika

Podnik U Hoblíka sa nachádza v umeleckom stolárskom remeselnom dome na Uličke remesiel. Degustovať tu môžete 12 druhov pív a 100 destilátov.

 

Pokhoi

Bočná 407/8, Košice

www.facebook.com/pokhoikosice

Pokhoi sa nachádza v jednom z dvorov na Hlavnej ulici a je tam naozaj pokoj. Terasa vyzerá ako z dovolenkovej pohľadnice a má aj takú atmosféru. Sedíš vedľa budovy obrastenej brečtanom, nad tebou svieti šnúra zo žiaroviek a počúvaš životné pravdy lokálov. Dokonca dostaneš k nápojom aj chrumky zadarmo.

Vo vybraných podnikoch označených logom ART FILM FESTu, môžete nájsť ďalšie zľavy.

ODPORÚČAME:

Tabačka Kulturfabrik

Gorkého 2, Košice

www.tabacka.sk

Tabačka Kulturfabrik je unikátnym kultúrnym centrom a otvorenou zónou pre umenie, kreativitu a spoluprácu v Košiciach. Areál bývalej tabakovej továrne na Gorkého ulici dnes ponúka 2500 m2, ktoré patria súčasnému umeniu, koncertom, divadlu, klubovým filmom, vzdelávaniu, spolupráci a tiež kvalitnému dennému bistru a ďalším službám.