7 dôvodov, prečo si na AFF zaobstarať CINEPASS

Rezervácia, vstupenka, permanentka – to všetko v sebe spája festivalový CINEPASS, ktorý na Art Film Feste už niekoľko rokov nahrádza klasické vstupenky. V online čase, kedy je internet na dosah takmer všade, má pre návštevníka viacero výhod.

 

  1. Cinepass na AFF 2017 sa dá za zvýhodnenú cenu zakúpiť už teraz online na stránke https://cinepass.sk/aff. Ak online platby nepreferujete, dá sa získať aj počas konania festivalu na predajných /registračných miestach, no už za štandardné ceny.
  2. Jeho cena je oproti samostatným vstupenkám oveľa výhodnejšia.
  3. Nemusíte si kupovať vstupenky na jednotlivé projekcie a čakať na pokladniach.
  4. Dostanete sa s ním na všetky verejné festivalové projekcie či sprievodné akcie aj bez rezervácie, pokiaľ to umožňuje kapacita sály.
  5. Umožní Vám urobiť si rezerváciu jednotlivých filmov ešte pred štartom festivalu – ihneď po zverejnení presného programu. Rezervácia je istota, že sa dostanete na filmy, ktoré chcete naozaj vidieť. Rezerváciu si vykonáte jednoducho z mobilu, tabletu alebo počítača, nech ste kdekoľvek.
  6. Celkom jednoducho Vám umožní hlasovať (ohodnotiť) jednotlivé filmy, aby sme vedeli, ako sa Vám náš výber páčil a pri troške šťastia aj niečo vyhráte.
  7. V rámci vášho konta  na cinepass.sk budete dostávať bleskové informácie o dianí na festivale.