Dve nečakané chuťovky na záver ART FILM FESTu

 

Posledný deň AFF bude naozaj jedinečný! Máme pre vás prichystané hneď 2 programové novinky, ktoré neboli v oficiálnom programe.

O 16:00 h vás čaká vo VSE Cinema/Kino Úsmev prekvapenie v podobe filmu „Láska na prvú dobu“ od režiséra Michaela Winterbottoma. Sexi, vtipný a škandalózne pravdivý skutočný príbeh anglického podnikateľa Paula Raymonda, ktorý si vyslúžil prezývku Kráľ Soho, vezme divákov na divokú jazdu životom zakladateľa prvých striptízových pánskych klubov, ktoré z neho koncom deväťdesiatych rokov dokonca urobili najbohatšieho Brita. Jednu z postáv vo filme stvárnila britská herečka Anna Friel. Práve Anna Friel si v roku 2008 zahrala v hlavnej úlohe Jakubiskovho filmu Bathory po boku Karla Rodena, ktorý dnes vo večerných hodinách priletí do Košíc. Karel Roden si prevezme prestížne ocenenie Art Film Festu Hercova misia najskôr dnes o 21:30 v Kunsthalle pred projekciou svojho filmu Nikdy nie sme sami a následne v sobotu o 16.30 na Hlavnej ulici pri Immaculate.

Najväčšia chuťovka ale príde až po záverečnom ceremoniáli. O 23:59 uvedieme v Kunsthalle SVETOVÚ PREMIÉRU filmu „I.T.“ z dielne režiséra Johna Moora, v ktorom hviezdi Pierce Brosnan! Na tento film majú všetci návštevníci VSTUP ZDARMA. V prípade veľkého záujmu budú uprednostnení držitelia cinepassov.

Pierce Brosnan hrá Mikea Regana, úspešného muža, ktorý sa vlastnými silami dostal na vrchol: má nádhernú ženu (Anna Friel), krásnu dcéru (Stefanie Scott) a luxusný moderný „smart“ dom. Jeho spoločnosť Regan Aviation práve pripravuje prevratné zmeny v biznise so súkromnými prúdovými lietadlami, keď sa náhle pokazí jeho vzťah s IT konzultantom Edom Porterom (James Frecheville).

Mike sa onedlho ocitne v smrteľnej hre na mačku a myš, v ktorej ide o všetko. Ed začne svoje schopnosti v oblasti IT využívať na sledovanie Mikeovej dcéry a ohrozovanie jeho rodiny, firmy i jeho vlastného života. Vo svete, kde neexistuje súkromie a kde sa osobné tajomstvá stávajú verejnou senzáciou jediným kliknutím, sa Mike musí spoľahnúť na svoje staré kontakty, aby porazil svojho nepriateľa a pomstil sa.