Predpredaj zvýhodnených cinepassov až do 15. apríla

Po tlačovej konferencii Art Film Festu-u, na ktorej organizátori zverejnili prvé zaujímavosti z programu festivalu, predpredaj cinepassov pre študentov za 15 eur pokračuje až do 15. apríla.

Zľavnená permanentka dostupná len v predpredaji a určená pre držiteľov platnej karty ISIC, EURO26 alebo ITIC. Umožňuje držiteľovi vstup na verejné festivalové projekcie a verejné sprievodné podujatia festivalu do naplnenia kapacít jednotlivých sál. Tento cinepass nie je obmedzený na počet projekcií a bude platiť od 17. do 25.6.2016. Na tomto cinepasse môže mať návštevník súčasne 3 rezervácie. Hneď po začiatku rezervovanej projekcie sa uvoľní miesto pre vykonanie ďalšej rezervácie. Cinepass môže využiť aj na vstup na projekcie, na ktoré nemá rezerváciu. Podmienkou na vstup bez rezervácie je, že v sále sú 5 min pred začiatkom projekcie ešte voľné miesta.

Viac informácií na https://iffartfilm.com/aff-2016/vstupenky/.

24. ART FILM FEST sa od 17. do 25. júna premiérovo uskutoční v Košiciach. Ponúkne až 90 percent programu, ktorý diváci uvidia v exkluzívnej slovenskej premiére. Prípravy prebiehajú priebežne podľa dohodnutého harmonogramu už od konca minulého roku. V dvoch sálach v Kulturparku je už nainštalovaná optimálna profesionálna kinotechnológia DCI, onedlho sa tak stane aj v Kunsthalle. Ďalšími priestormi, v ktorých sa bude premietať sú kino Úsmev, kino Slovan a košický Amfiteáter. Program bude rozložený v trinástich sekciách. Dve z nich budú súťažné.