Prvé vstupenky na Art Film Fest 2016 už v predaji!

Hneď v prvý deň roku 2016 sa začali na www.predpredaj.sk  predávať prvé vstupenky na tohtoročný Art Film Fest, ktorý sa bude konať v Košiciach. Ide o špeciálnu, valentínsku akciu pre milovníkov filmu. ,,Vstupenky sú určené pre zamilované, ale aj nezamilované páry na premietania v košickom Amfiteátri počas 24. ročníka Art Film Festu. Dve vstupenky si teraz môžu zakúpiť za 19 euro,“ hovorí generálny manažér AFF Rudolf Biermann.

,,Valentínske“ vstupenky majú názov Amfipass, pretože budú platiť na večerné festivalové premietania v košickom Amfiteátri od 17. do 24. júna.

24. ročník MFF Art Film Fest prinesie do metropoly východu filmové novinky ocenené na svetových festivaloch aj archívne perličky svetovej i domácej kinematografie, premiéry filmov od známych tvorcov či vychádzajúcich hviezd, polnočné premietania kultových a žánrových filmov či večerné koncerty slovenských kapiel.   ART FILM FEST predstavuje tradíciu v najlepšom zmysle slova, čo na Slovensku stále neprináleží medzi obvyklé veci. Organizovanie náročného medzinárodného podujatia kontinuálne viac ako dvadsať rokov predpokladá nielen zdravé sebavedomie a vieru vo vlastné sily a schopnosti, ale aj odvahu, trpezlivosť a záujem. V neposlednom rade aj posilňovanie rešpektu, serióznosti a dôvery. Čo musí byť zachované a potvrdené aj v novom pôsobisku festivalu. Kvalitný filmový festival je mimoriadny fenomén, ktorý dokáže pritiahnuť pozornosť značného množstva rôznorodej verejnosti.

ART FILM FEST, pripravovaný v roku 2016 po prvý raz v Košiciach, je pre organizátorov veľkou a vzrušujúcou výzvou.