Spoločnosť SYNOT TIP partnerom Art film festivalu

V Trenčíne dnes odštartoval v poradí 21. ročník známeho filmového festivalu Art Film Fest. Na filmové plátna prinesie premiéry ocenených filmov z najprestížnejších svetových festivalov, rovnako ako slovenské filmové novinky. Hlavným reklamným partnerom festivalu je spoločnosť  SYNOT TIP. ,,Som veľmi rada, že sme Art Film Fest mohli podporiť. Táto unikátna akcia zviditeľňuje Trenčiansky kraj v širokom okolí. Schádzajú sa naňho hostia z celého Slovenska i susednej Českej republiky. Veľmi si vážim úsilia všetkých, ktorí sa na príprave tejto akcie podieľali,“ uviedla Zuzana Dindofferová, výkonná riaditeľka spoločnosti SYNOT TIP.

Festival tento rok uvedie 153 snímkov v 13 sekciách. Aj tentoraz udelí ocenenia domácim a zahraničným osobnostiam.

„“Art Film Fest ako najstarší a najdiváckejší filmový festival na Slovensku má vždy záujem o spoluprácu so silnými a rešpektovanými partnermi. Chcem vyjadriť veľkú radosť, že spoločnosť Synot Tip je hlavným reklamným partnerom festivalu,“ uviedol riaditeľ AFF Peter Nágel a pokračoval: ,,Som presvedčený, že toto spojenie začne novú a dlhoročnú tradíciu v obojstranne významnej a prospešnej spolupráci a v kreovaní neprehliadnuteľnej značky kultúrno-spoločenskej kvality. Hotel Elizabeth sa stáva prirodzeným centrom Art Film Festu, čo nepochybne prispeje k ďalšiemu navýšeniu jeho uznávanej prestíže.“

Hviezdy medzinárodného filmového festivalu Art film fest – mezi nimi napr. Marián Labuda, Ivana Chýlková, Juraj Herz, Ulrich Seidl, Martin Huba, Barbora Bobulova, Robert Vano a další budú hosťami secesného hotelu Elizabeth v Trenčíne. Tu sa tiež bude nachádzať Festivalové Štúdio STV, akreditačné centrum, screening room a festivalová kaviareň Sissi. Na príchod hostí je pripravený hotelový personál, vrátane kuchárov. Tí majú s obsluhou známych osobnosti skúsenosti. Medzi hosťami boli napríklad členovia českej i slovenskej vlády, slovenský prezident či členovia kapely Nazareth.

Filmový festival potrvá v Trenčíne a Trenčianskych Tepliciach do 26. júna 2013.